Embrace Your Skin is een professionele schoonheidssalon waar persoonlijke aandacht en vakkennis voorop staan. De salon is aangesloten bij branchevereniging de Huidprofessional , dé belangenbehartiger voor de gediplomeerde schoonheidsspecialist.

Wie ben ik?

Ik ben Shirley Goutier en werk al heel wat jaren met veel plezier in mijn schoonheidssalon. Als jong meisje was ik al bezig met mijn huid omdat ik last had van jeugdpuistjes. Ik reinigde en verzorgde mijn huid goed en kwam er achter dat als ik dit niet deed mijn huid erg onzuiver bleef. Zo is mijn passie voor de huid begonnen. Je voelt je zoveel beter als je huid in balans is. Ik vind het fijn om mensen te helpen met huidproblemen maar ook om mensen te laten ontspannen. Daarom zit bij de meeste behandelingen een massage inbegrepen.

Voor elk huidprobleem zijn er passende behandelingen en producten. Ook kan er kleurentherapie, hydrodermabrasie, radio frequentie en microneedling ingezet worden om je huid te verbeteren.
De producten die gebruikt worden tijdens de behandelingen zijn niet getest op dieren en bevatten hoogwaardige werkzame stoffen die echt wat doen met de huid.
Het beste resultaat bereiken we als je thuis ook de producten gebruikt die ik adviseer.

Regelmatig volg ik trainingen om zo het assortiment te kunnen blijven vernieuwen en voor mezelf om bij te blijven in het vak.
Naast gezichtsbehandelingen kun je bij mij ook terecht voor diverse lichaamsmassages, harsbehandelingen en kleine behandelingen zoals wimpers en wenkbrauwen verven.

Wil je samen met mij werken aan de conditie van je huid?

Via de afspraakknop kom je terecht in de online agenda waar je gemakkelijk zelf een afspraak kunt inplannen. Ook kun je mij whatsappen/bellen/smsen op telefoonnummer 06-19740146.

Ik verwelkom je graag!

Beautygroet,

Shirley Goutier