Embrace Your Skin is een professionele schoonheidssalon waar persoonlijke aandacht en vakkennis voorop staan. De salon is aangesloten bij Branchevereniging de ANBOS, dé belangenbehartiger voor de gediplomeerde schoonheidsspecialist.

Wie ben ik? Mijn naam is Shirley ’t Hart

Uw huid is mijn passie! Als schoonheidsspecialiste werk ik al heel wat jaren met veel plezier in mijn schoonheidssalon. Regelmatig volg ik cursussen om zo het assortiment te kunnen blijven vernieuwen en voor mezelf om bij te blijven in het vak. Zo is het assortiment naast de reguliere gezichtsbehandelingen inmiddels uitgebreid met diverse speciaalbehandelingen gericht op huidverbetering. De producten die gebruikt worden tijdens de behandelingen zijn niet getest op dieren, vrij van parabenen en zo natuurlijk mogelijk.

Bij het eerste bezoek aan de salon houd ik aan het begin van de behandeling een intake gesprek om zo een indruk te krijgen wat uw verwachtigingen zijn en adviseer ik aan de hand van een huidanalyse welke behandelingen en producten geschikt zijn voor uw huid en aansluiten bij uw wensen.

Via de afspraakknop op de website kunt u gemakkelijk een afspraak maken. Na het zien van uw bericht, mail ik zo snel mogelijk terug. Ook kunt u mij whatsappen/bellen/smsen op telefoonnummer 06-19740146.

Een goed huidadvies, een moment voor uzelf, mooie wenkbrauwen?

Ik verwelkom u graag!

Met vriendelijke groet,
Shirley ’t Hart

partner-logo01
kalahari-2