Embrace Your Skin is een professionele schoonheidssalon waar persoonlijke aandacht en vakkennis voorop staan. De salon is aangesloten bij Branchevereniging de ANBOS, dé belangenbehartiger voor de gediplomeerde schoonheidsspecialist.

Wie ben ik?

Ik ben Shirley ’t Hart en werk al heel wat jaren met veel plezier in mijn schoonheidssalon. Als jong meisje was ik al bezig met mijn huid omdat ik last had van jeugdpuistjes. Ik reinigde en verzorgde mijn huid goed en kwam er achter dat als ik dit niet deed mijn huid erg onzuiver bleef. Zo is mijn passie voor de huid begonnen. Je voelt je zoveel beter als je huid in balans is. Ik vind het fijn om mensen te helpen met huidproblemen maar ook om mensen te laten ontspannen. Daarom zit bij de meeste behandelingen een massage inbegrepen.

Voor elk huidprobleem zijn er passende behandelingen en producten. Ook kan er kleurentherapie, hydrodermabrasie, radio frequentie en microneedling ingezet worden om uw huid te verbeteren.
De producten die gebruikt worden tijdens de behandelingen zijn niet getest op dieren en bevatten hoogwaardige werkzame stoffen die echt wat doen met de huid.
Het beste resultaat bereiken we als u thuis ook de producten gebruikt die ik adviseer.

Regelmatig volg ik trainingen om zo het assortiment te kunnen blijven vernieuwen en voor mezelf om bij te blijven in het vak.
Naast gezichtsbehandelingen kunt u bij mij ook terecht voor diverse lichaamsmassages, harsbehandelingen en kleine behandelingen zoals wimpers en wenkbrauwen verven.

Wilt u samen met mij werken aan de conditie van uw huid?

Via de afspraakknop komt u terecht in de online agenda waar u gemakkelijk zelf een afspraak kunt inplannen. Ook kunt u mij whatsappen/bellen/smsen op telefoonnummer 06-19740146.

Ik verwelkom u graag!

Beautygroet,

Shirley ’t Hart

klapp_logo_weiss-1
purecosmetics-wit
partner-logo01
huidprofessional-wit